אני מור אברג'יל, קונדיטורית טבעונית.

הקונדיטוריה היא חלק ממני לאורך כל חיי, תמיד ידעתי שאעשה עם זה משהו אבל לא האמנתי שיגיע זמן שזה יהפוך לכל חיי! החלטתי ללמוד קונדיטוריה ברגע אחד, למדתי באסטלה כיתת אמן, ומהר מאוד הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים שלי…

אז מה יהיה כאן בבלוג?

מתכונים כמובן! 🙂

אבל לא סתם מתכונים, אלא רק מתכונים הקשורים לעולם המופלא של הקונדיטוריה והאפייה הטבעונית.

קונדיטוריה ואפייה טבעונית = מתוקים וכמובן גם מלוחים: עוגות, עוגיות, קינוחים, גלידות, שוקולד, לחמים, מאפים, פיצות, קישים, פשטידות וכו'.

מדיי פעם אתן גם טיפים והמלצות על שיטות עבודה, טכניקות, חומרי גלם ומוצרים שווים ואפילו מדריכים.

מוזמנים להצטרף לקבוצת הפייסבוק שלי "קונדיטוריה ואפייה טבעונית" ( https://www.facebook.com/groups/345906296248113/), שם ניתן להתייעץ, לשאול שאלות וכמובן להתפאר בתוצרים 🙂

.

[mc4wp_form id="138"]