אנחנו ב- Bake & Mor מתמחים בייצור מאפים, עוגות וקינוחים 100% טבעוניים המיוצרים בעבודת יד ממרכיבים איכותיים, ללא מרגרינה. המוצרים שלנו בריאים יותר – עונים על הצורך שקיים במאפים וקינוחים אך ללא מוצרים מן החי וללא תחליפים שמזיקים לגוף. המאפים שלנו מיוצרים עם המון אהבה מחומרי גלם טבעיים בלבד וללא חומרים משמרים. המאפים מגיעים במצב קפוא לאפייה ביתית. *המוצרים שלנו מתאימים לרגישים למוצרי חלב וביצים ואינם מכילים רכיבים מן החי.
עוגת ביסקוויטים של ילדות

עוגת ביסקוויטים של ילדות

אוי העוגה הזאת!!! כמה שהיא פשוטה ככה היא טעימה…

זו פשוט עוגה של זיכרון ילדות מתוק 🙂

אני ממש זוכרת את אמא שלי עומדת ומכינה אותה, זוכרת את הביסקוויטים שהייתה טובלת בקפה חזק ללא חלב ואני כל כך הייתי אוהבת להגניב אותם לפה כי הם היו כל כך רכים וטעימים אחרי הטבילה הזאת 🙂

המתכון שאמא שלי הייתה מכינה לא היה טבעוני אבל עוגה כזאת פשוטה גם ממש פשוט לטבען 🙂

העוגה הזאת היא קינוח שמתאים תמיד, קינוח שהוא כל כך פשוט להכנה ותמיד מצליח, כזה שלוקח 10 דקות הכנה ולא צריך להתאמץ בשבילו ואפילו לא צריך להפעיל תנור…קינוח כזה שתמיד טעים!

אז אם אתם רוצים גם – פשוט תכינו, כי זה באמת פשוט…וטעים 🙂

עוגת ביסקוויטים של ילדות

חומרים:

(ל-2 עוגות אינגליש קייק או אחת גדולה)

250 מ"ל שמנת צמחית

250 מ"ל חלב צמחי

2 כפות סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

לטבילה-

400 גרם ביסקוויטים פתי בר

2 כפיות גדושות נס קפה בכוס מים רותחים

לציפוי-

150 גרם שוקולד מריר

150 גרם שמנת צמחית

אופן ההכנה:

  1. מקציפים שמנת צמחית עם חלב, סוכר ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת מרקם ימוגורט (יציב אך לא מדיי).
  2. מכינים קפה חזק ללא חלב: 2 כפיות גדושות של נס קפה בכוס של מים רותחים.
  3. טובלים ביסקוויט בקפה ומניחים בתחתית התבנית. ממשיכים כך עם שאר הביסקוויטים עד ליצירת שכבה שלמה של ביסקוויטים טבולים בתחתית התבנית.
  4. מורחים על הביסקוויטים מהקרם ומעליו מניחים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים.
  5. ושוב – עוד שכבת קרם ועוד שכבת ביסקוויטים.
  6. מורחים שכבת קרם נוספת ומיישרים.
  7. מכניסים למקפיא לשעתיים להתייצבות.
  8. מכינים את הציפוי: מניחים בקערה שוקולד מריר ושמנת ומחממים במיקרו בפולסים של 30 שניות או בבן מארי עד שכל השוקולד נמס ומערבבים לאיחוד.
  9. יוצקים את הציפוי על העוגה הקפואה ומכניסים בחזרה לחצי שעה נוספת של הקפאה.
  10. לפני ההגשה מומלץ להעביר למקרר לשעתיים אבל גם ניתן לאכול ישר מהמקפיא כמו עוגת גלידה.
  11. בתיאבון 🙂

טעמתם כבר את קרואסון הפיסטוק החדש שלי? 🙂

ניתן להשיג כאן: https://mypips.app/bakeandmor/products?category=%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%9D

למתכונים נוספים:

Facebook
Instagram
WhatsApp chat