אני מור אברג'יל, קונדיטורית טבעונית.
אני אמא של אושר בת 4 וחצי – טבעונית מהבטן ואשתו של שי שלא מזמן הצטרף אלינו לכיף שבטבעונות 🙂
אני בעיצומו של שינוי בחיי – הפיכת מקצוע הקונדיטוריה לעיסוק העיקרי בחיי!

הקונדיטוריה היא חלק ממני לאורך כל חיי, תמיד ידעתי שאעשה עם זה משהו אבל לא האמנתי שיגיע זמן שזה יהפוך לכל חיי…

החלטתי ללמוד קונדיטוריה ברגע אחד, לאחר שעלה במוחי הרעיון לייצר סדרת מאפים שלא יכילו מרגרינה ויתאימו לטבעונים וגם לרגישים לחלב ולביצים. מהר מאוד הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים שלי.

את לימודי הקונדיטוריה סיימתי בהצלחה רבה באסטלה כיתת אמן. תוך כדי הלימודים ערכתי ניסיונות רבים, טעימות, הצעות לשיפור עד שהגעתי לתוצאה המושלמת.