Bake & Mor

קצת עליי

אני מור אברג'יל, קונדיטורית טבעונית, בוגרת אסטלה.
הקונדיטוריה היא חלק ממני לאורך כל חיי, כבר בתור ילדה הייתי נדחפת למטבח של אמא שלי, מכינה עוגיות וחלות ומוכרת אותן בימי שישי 🙂
תמיד ידעתי שאעשה עם זה משהו אבל לא האמנתי שיגיע זמן שזה יהפוך לכל חיי…

החלטתי ללמוד קונדיטוריה ברגע אחד, לאחר שרציתי לענות על הצורך של הטבעונים במאפים שירגישו כמו הדבר האמיתי והחלטתי שאני רוצה לייצר סדרת מאפים שלא יכילו מרגרינה ויתאימו לטבעונים וגם לרגישים לחלב ולביצים. מהר מאוד הבנתי שזה מה שאני רוצה לעשות בחיים שלי.

כיום התשוקה הכי גדולה שלי היא להעביר את כל הידע שצברתי בקונדיטוריה טבעונית לכמה שיותר אנשים שזקוקים לו ואני עושה את זה בסדנאות הקונדיטוריה והאפייה שלי.
Facebook
Instagram
WhatsApp chat