
עוגת הקראנץ' ששברה את הרשת! ✨
בגרסה טבעונית, ללא ביצים, ללא חלב, טעימה בטירוף! 😋
3 שכבות שכל אחת מהן יכולה גם לעמוד בפני עצמה…
עוגת שוקולד רכה, אוורירית ומדהימה – עוגת השוקולד הקבועה שלי מהאתר (אתם יכולים להשתמש בה או בכל מתכון של עוגת שוקולד שאתם אוהבים), מעליה מוס נוגט נדיר ושכבה שלישית קראנצ'ית מושלמת עם טעמים עמוקים של שוקולד ואגוזי לוז.
תאמינו לי שהיא הולכת להיות אחת מהעוגות הקבועות שלכם, היא מתאימה לכל אירוע ואפילו סתם כשמתחשק פינוק מתוק. אפשר להכין אותה בכל גודל שתרצו ולפנק איתה את כל מי שתבחרו. אין אחד שלא יתן ביס ויהיה בהלם שהיא טבעונית.
יאלה למתכון 📝
שכבה ראשונה:
חצי כמות של מתכון עוגת השוקולד שלי: https://bakeandmor.co.il/2020/06/18/perfect-vegan-birthday-cake/
שכבת שנייה:
מוס נוגט נדיר –
1 כוס שמנת להקצפה
1 כוס חלב צמחי
1 אינסטנט פודינג וניל (5 וחצי כפות)
4 כפות מחית נוגט
הכנת המוס –
1. מקציפים יחד את כל מצרכי המוס במיקסר ידני או רגיל עד שמתקבל מוס יציב.
2. מורחים על שכבת העוגה ומיישרים.
3. מכניסים למקפיא להתייצבות.
שכבה שלישית:
קראנץ' שוקולד נוגט מטריף –
100 גרם שוקולד
25 גרם שמן
150 גרם מחית נוגט
100 גרם ממרח שוקולד
120 גרם פייטה (= שבבי וופל)
הכנת שכבת הקראנץ' –
1. מניחים בקערה את השוקולד והשמן וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומערבבים עד שכל השוקולד נמס.
2. מוסיפים את מחית הנוגט וממרח השוקולד ומערבבים יחד.
3. מוסיפים את הפייטה ומערבבים.
4. יוצקים מיד על שכבת המוס הקרה ומשטחים לשכבה אחידה
5. פורסים, מצלמים 📸 ומתענגים על כל ביס 😋
לצפייה בתהליך ההכנה:
https://www.instagram.com/reel/DQhcbNMjTsY/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==
- עוגת שוקולד קראנץ' נוגט מטורפת!
 - עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות!
 - עוגיות מושלגות טבעוניות
 - מגולגלות נוגט (אבל אתם יכולים לקרוא להן גם מגולגלות קינדר)
 - אצבעות נוגט מטריפות!!!
 

				    
			



