
אני מאוהבתתתתתת במאפינס האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והם מושלמים לשבועות!!!!
מאז שהמתכון הזה התגלה במטבח שלי בפעם הראשונה, אני כבר מכינה את המאפינס החמודים האלו כל כך הרבה כי הם כל כך אהובים כאן על אושר בעיקר אבל גם על שאר בני הבית והם מתחסלים מהר אז אני כבר מראש מכינה כמות כפולה.
אין לי עוד מילים לתאר כמה הם טעימים ומושלמים…אז פשוט תכינו ותודו לי 🙂
מאפינס גבינות וזיתים
חומרים:
1/2 1 כוסות קמח (210 גרם)
1 כפית אבקת אפייה (5 גרם)
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם, יש לקחת בחשבון שהזיתים מוסיפים מליחות)
250 גרם גבינת קשיו ביתית/ גבינה לבנה טבעונית (תנובה, פלנטי, אוטופי…)
1/2 כוס חלב סויה ללא סוכר (120 גרם)
1/2 כוס שמן זית (100 גרם)
1 כף חומץ תפוחים
1 כוס טבעות זיתים ירוקים או זיתים מגולענים קצוצים
אופן ההכנה:
- מנפים את הקמח ומוסיפים אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
- מוסיפים גבינה, חלב ושמן ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החומץ ואת הזיתים ומערבבים לפיזור אחיד של הזיתים בתערובת.
- משמנים תבנית מאפינס (מומלץ מסיליקון) ומעבירים לכל שקע כ- 2 כפות מהתערובת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
- זוללים 🙂

אהבתם את המתכון? הירשמו לרשימת התפוצה ותקבלו את המתכונים הבאים לפני כולם 🙂
הזמנת מאפים לשבועות במחירים מיוחדים לחג:

למתכונים נוספים:


