בורקס פילו גבינות טבעוני

בורקס פילו גבינות טבעוני

לכולנו יש חשק לפעמים למאפה פריך וטעים ובצק פילו הוא פתרון נהדר ומאוד פשוט לעבוד איתו.

הסבר קצר למי שלא עבד אף פעם עם בצק פילו:

יש בצק פילו ששומרים במקפיא ויש בצק פילו ששומרים במקרר. אם קניתם בצק קפוא אז יש להפשיר על פי ההוראות שעל האריזה, ואם קניתם את הבצק של המקרר, כפי שאני נוהגת לעשות מאז שהמוצר קיים, אז הוא כבר מוכן לשימוש.

העבודה עם הבצק היא פשוטה – יש להוציא בכל פעם 2 עלים יחד (אפשר גם יותר או פחות אבל זאת ההמלצה שלי), למרוח או לרסס בשמן זית, למלא במילוי ולגלגל…זה הכל וככה הלאה עד שנגמרים העלים.

ועכשיו למתכון הבאמת פשוט פשוט וטעים טעים 🙂

בורקס פילו גבינות טבעוני

חומרים:

1 חבילה דפי פילו למקרר

1 גבינה בסגנון שמנת זיתים (מאמאקיו)

1/2 חבילה גבינת כמוצרלה קשיו מגורדת (פלנטי)

אופן ההכנה:

  1. כל זוג עלים לרסס בתרסיס שמן זית משני הצדדים ולמלא בתערובת הגבינות.
  2. לגלגל ולפזר שומשום.
  3. לאפות כ- 15-20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

זה הכל, כמה פשוט ככה טעים…תהנו 🙂

Facebook
Instagram
WhatsApp chat