ארטיק שוקו בננה מושלם!

ארטיק שוקו בננה מושלם!

אז גם אני מצטרפת למעריצי האלפרו בננה! בחיי שזה מושלם! (אפילו הצלחתי לקחת אבץ נוזלי דוחה מבלי להרגיש את הטעם חחחח טוב נו אני יודעת שאני לא קשורה אבל הייתי חייבת להמחיש לכם כמה זה טעים :):):) )

ברגע שראיתי את החלב הזה ידעתי שהדבר הראשון שאני הולכת לעשות איתו (חוץ מלבחון את עניין הטעם של האבץ) זה ארטיק שוקו בננה! חיכיתי להזדמנות הראשונה שיהיה לי קצת זמן והתחלתי עם הניסיונות…טוב נו ברור לכם שזה קרה על הניסיון הראשון נכון? זה לא באמת כזה מסובך 🙂

בשביל להכין את המתכון הזה תצטרכו להשיג חומר גלם שנקרא פייסט ובמקרה שלנו צריך בטעם בננה אבל יש פייסטים במגוון טעמים וזה חומר גלם מדהים ששווה לכם להכיר ולנסות לעבוד איתו…מספיק קצת ממנו וזה משנה את הטעם של הקצפת…

ניתן להשיג אותו ברוב חנויות האפייה וככה הוא נראה:

הפייסט הזה הופך את הקרם לממש מושלם אבל גם אם לא השגתם או לא בא לכם לקנות, תמצית איכותית בטעם בננה תעשה גם היא יופי של עבודה…

אז יאלה רוצו להכין ותספרו לי איך יצא 🙂

ארטיק שוקו בננה מושלם!

חומרים:

לגלידה בננה-

1 כוס שמנת צמחית

1 כוס משקה אלפרו בננה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כפית פייסט בננה או מעט תמצית טעם בננה איכותית

לציפוי   –

200 גרם שוקולד פנדה

2 כפיות שמן

אופן ההכנה:

  1. מקציפים יחד שמנת, חלב ואינסטנט פודינג. לאחר שהקרם יחסית יציב מוסיפים כפית של פייסט בננה.
  2. ממלאים את תבניות הסיליקון בקרם הבננה, מחדירים מקל ומיישרים .
  3. להכניס להקפאה למשך 4 שעות לפחות. זה צריך להיות קפוא ויציב מאוד!
  4. קצת לפני שאתם רוצים לצפות את הארטיקים תתחילו להמיס את השוקולד ואחרי שנמס להוסיף שמן, לערבב היטב ולהניח בצד.
  5. לאחר שאתם בטוחים שהארטיקים קפואים ויציבים מחלצים אותם מתבניות הסיליקון וטובלים בזריזות אחד אחד בציפוי. מניחים על נייר אפייה ומכניסים למקפיא.

הערות וטיפים:

  1. ניתן להחליף את השמנת הצמחית בקרם קוקוס.
  2. את הציפוי אפשר להכין עם איזה שוקולד שרוצים – מריר/ חלב/ רובי.

להזמנות של מאפים ועוגות גבינה טבעוניות: https://mypips.app/bakeandmor

אהבתם את המתכון הזה? בטח תאהבו גם:

Facebook
Instagram
WhatsApp chat