טראפלס אוראו ונוגט מצופים בשוקולד

טראפלס אוראו ונוגט מצופים בשוקולד

כמה פעמים מתחשק לנו רק משהו אחד קטן מתוק? משהו שיספק את ההרגשה הכיפית הזאת של הנעים וטעים לי עכשיו בפה 🙂

אני מאוד אוהבת טראפלס. אני גם מאוד אוהבת עוגיות אוראו… אז מה עושים? במה בוחרים? פשוט משלבים! השילוב בין טראפלס לאוראו יוצר ממתק מושלם שהוא ממש לא טראפל קלאסי אבל הוא כל כך טעים והוא יכול בקלות להרשים את האורחים שלכם או פשוט לספק את הצורך הזה לנשנוש המתוק שלכם…אז נכון טראפלס דורשים קצת התעסקות אבל הבאתי לכם פה אחלה של קיצור דרך שחוסך לכם טמפרור מפרך ואתם יכולים להשתמש בו לציפוי של אינספור קינוחים אחרים.

אז תכינו, תצלמו, תזללו ותספרו לי איך יצא 🙂

חומרים:

1 חבילה עוגיות אוראו (16 עוגיות)

1 כף סוכר

1 כף קקאו

1/4 כוס חלב צמחי

3 כפות מחית נוגט (או ממרח שוקולד בטעם אגוזים פרווה)

150 גרם שוקולד מריר איכותי

115 גרם חמאת קקאו

אופן ההכנה:

1. טוחנים את עוגיות האוראו במעבד מזון.

2. מוסיפים סוכר, קקאו, חלב צמחי ופרלינה ומערבבים.

3. מגלגלים לכדורים ומכניסים למקפיא.

4. ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הקקאו.

5. טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד.

6. שומרים במקפיא ומוציאים כ-10-15 דקות לפני ההגשה. .

7. זוללים 🙂

Facebook
Instagram
WhatsApp chat