עוגת גבינה ופירורי לוטוס

עוגת גבינה ופירורי לוטוס

שמעתם שלג'ירף יש יום הולדת?

שמעתי שהיא צריכה עזרה בהכנת עוגה גבינה אז נזכרתי במתכון יחסית ישן (עוד מהבלוג הקודם שלי) וניגשתי לעבודה!

יצא טעייייםםםם!

ועל איזה ג'ירף אני בדיוק מדברת? אני מדברת על הג'ירף מהספר של אביב, שעם עוד קצת עזרה שלכם תהפוך להיות אחת הדמויות האהובות ביותר על ילדיכם 🙂

אז כנסו לקרוא את כל מה שאביב כתבה על הספר, תתמכו בפרויקט והלוואי שבקרוב נוכל להכין עוד כמה עוגות טעימות מהספר המודפס 🙂 http://bit.ly/34MsbrV

ועכשיו נעבור למתכון של עוגת גבינה ולוטוס לכבוד יום ההולדת של הג'ירף!

חומרים:

לתחתית-

200 גרם ביסקוויטים לוטוס

1/4 כוס שמן קוקוס (נוזלי)

3 כפות חלב סויה


למלית-

1 כוס קשיו (לאחר השרייה של שעתיים לפחות)

2 כפות שמן קוקוס נוזלי

1 שמנת צמחית להקצפה

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב צמחי

3 כפות מיץ לימון

קורט מלח

לפירורים-

100 גרם ביסקוויטים לוטוס

אופן ההכנה:


הכנת התחתית-

1. טוחנים דק את הביסקוויטים במעבד מזון.

2. מעבירים לקערה קטנה, מוסיפים את השמן והחלב הצמחי ומערבבים.

3. מהדקים לתחתית התבנית.

4. מכניסים למקפיא לשעה להתייצבות.

הכנת המלית-

1. טוחנים טוב את הקשיו המושרה בבלנדר או בלנדר מוט יחד עם שמן הקוקוס, מיץ הלימון והמלח, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מקציפים במיקסר שמנת צמחית יחד עם אינסטנט פודינג וניל והחלב הצמחי, עד לקבלת קצפת יציבה אך לא נוקשה.

3. מוסיפים לקצפת את הקשיו בתנועות קיפוליות עד לקבלת תערובת אחידה.

הכנת הפירורים-

1. טוחנים את הביסקוויטים דק במעבד מזון.

2. מפזרים אותם מעל שכבת המלית.

בתיאבון 🙂


Facebook
Instagram
WhatsApp chat