טוב אני מודה שאני לא מחובבי הצבע הירוק…תנו לי ורוד ואני מסונוורת, אבל הטעם אוי הטעם!!!!
מהרגע שטעמתי אותה, סופגניית הפיסטוק השובבה הזאת פשוט הפכה להיות בן רגע הסופגנייה המועדפת עליי, היא כל כך טעימה שזו עבירה פלילית לא לאכול כזאת!
עם מילוי כזה מפנק מי בכלל זוכר שזו בכלל רק סופגנייה?
רוצים להכין גם?
המתכון לבצק הסופגניות מכאן: http://bit.ly/2YQTa42
מתכונים למלית ולציפוי כאן למטה.
לא בעניין של להכין בעצמכם? אין בעיה, בשביל זה יש אותי 🙂 ניתן להזמין מכאן: https://bit.ly/33fYn8Y
למלית גנאש פיסטוק:
חומרים:
250 מ"ל שמנת צמחית
85 גרם שוקולד לבן
20 גרם מחית פיסטוק
אופן ההכנה:
1. מביאים לרתיחה את השמנת הצמחית.
2. יוצקים על השוקולד ומחית הפיסטוק ומערבבים לתערובת אחידה.
לציפוי שוקולד פיסטוק:
חומרים:
85 גרם שוקולד לבן
20 גרם מחית פיסטוק
אופן ההכנה:
ממיסים בבן מארי את השוקולד, מוסיפים את מחית הפיסטוק ומערבבים לאיחוד.
הרכבת הסופגנייה:
- מחדירים את גנאש הפיסטוק לתוך הסופגניה בעזרת מזרק או שקית זילוף עם צנתר.
- מורחים מלמעלה את ציפוי השוקולד פיסטוק.
- אם רוצים מעטרים עם קצפת.
למתכונים נוספים: