מגולגלות נוגט (אבל אתם יכולים לקרוא להן גם מגולגלות קינדר)

מגולגלות נוגט (אבל אתם יכולים לקרוא להן גם מגולגלות קינדר)

מגולגלות נוגט טבעוניות!

המתכון הזה מבוסס על מתכון המגולגלות תמרים שלי, ההשראה לשילוב הצבעים מהרשת…כן גם אני נסחפתי לטרנד הזה שיש עכשיו של מגולגלות קינדר 🙂

כמובן שחיפשתי איך לטבען את המתכון, ידעתי שעם הבצק אין לי בעיה כי אשתמש במתכון המגולגלות שלי אבל לגבי הממרח קצת התלבטתי אבל בסוף החלטתי שבמקום ממרח קינדר אשתמש במחית נוגט שלדעתי זו האלטרנטיבה המתאימה ביותר לממרח הקינדר החלבי, וזה לא שלא קיימים ממרחי קינדר פרווה, הם פשוט לא טעימים מספיק לדעתי וממרח הנוגט דומה מספיק וסופר טעים, אז בשביל מה בכלל להתחיל לחפש ממרחי קינדר פרווה למיניהם?

רכיבים:
לבצק-
1 ק"ג קמח
2 כפיות אבקת אפייה

2 כפות סוכר (אופציונאלי)
2 נטורינה מומסת (ניתן להחליף ב- 320 גרם שמן קוקוס)
1/2 כוס שמן
3/4 כוס מים

לבצק חום-

2 כפות קקאו


למילוי-
מחית נוגט/ ממרח בלגה

אופן ההכנה:
1. לשים בקערת מיקסר את כל המצרכים ולערבל בעזרת וו גיטרה עד לקבלת בצק.

2. לחלק את הבצק ל- 2 חלקים.

3. לאחד החלקים להוסיף 2 כפות קקאו וללוש עד לאיחוד (אפשר גם במיקסר).

4. ליצור 6 כדורים מהבצק החום ו-6 כדורים מהבצק הלבן.

5. לשטח כדור בצק חום, לשטח מעליו כדור בצק לבן ולרדד אותם יחד בין 2 ניירות אפייה.

6. למרוח בנדיבות מחית נוגט או ממרח בלגה. (אפשר ומומלץ להוסיף מטבעות שוקולד לבן פרווה מעל הממרח).

7. לגלגל לרולדה ארוכה ולחתוך לעוגיות.

8. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-12 דקות.

Facebook
Instagram
WhatsApp chat